[email protected]
  +90 212 266 75 31
EN
EN
SİTE KULLANIM KOŞULLARI
SİTE KULLANIM KOŞULLARI
Ana Sayfa / Site Kullanım Koşulları

Yazılı izin olmaksızın sitemize link verilmesi, ve/veya bilgilerin ticari amaçlarla kullanılması, reklam, logo, banner ve sairlerinin eklenmesi kesinlikle yasaktır. Web sitemiz ve içeriği, genel anlamda bilgi verme amacına yönelik olarak hazırlanmış olup; esasen kullanıcılarımıza bir hususta verilmiş tavsiye, görüş ve/veya yönlendirme niteliğine haiz değildir. Prof. dr. Hasan Tanyeri, bu sitede yayınlanmış bilgiler ya da bilgilere dayanılarak yapılmış işlemlerden veya siteye ulaşılamamasından doğan ve doğacak zarar/ziyandan dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitede yer alan bilgiler ışığında verilecek her türlü kararlar ile ilgili tüm sorumluluk münhasıran kullanıcıya aittir.

Bu sitenin içerdiği malzemeler uluslararası telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiçbir malzeme değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayımlanamaz. Telif ve mülkiyet hakları saklı kalmak koşuluyla, kişisel ve ticari olmayan kullanım amaçlarıyla bu sitenin olanaklarından yararlanılabilir. Site içeriğini uluslararası telif hakları ve ticari malzeme kanunlarına aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal takibat yapılacaktır.

Kullanıcıların, www.HasanTanyeri.com sitesinin hizmetlerinden yararlanması için toplanan e-posta adresleri, telefon numaraları gibi özel bilgiler hiçbir şekilde başka kuruluşlara verilmeyecektir. Söz konusu bilgiler, yasal bir yükümlülük altında bulunulmadığı sürece üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşlar ile paylaşılmayacaktır. İnternet yayıncılığının tabi olduğu düzenleyici kurumlar ve/veya yasama, yürütme organ ve mercileri üye bilgilerinin açıklanmasını istediğinde, bu bilgiler yalnızca gerekli yetkiler ve yasal düzenlemeler çerçevesinde açıklanabilecektir.

Copyright @ 2016. Prof. Dr. Hasan Tanyeri.
Bu sitede yer alan içerik bilgi amaçlıdır. Doğrudan doktor tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.